Povești de dragoste contemporane: Cele mai bune pe Netflix

Comediile romantice, cunoscute și sub numele de rom-coms, sunt filme adorate de mulți spectatori pentru capacitatea lor de a oferi amuzament și inimi topite într-o singură experiență de vizionare. Pe Netflix, există o varietate de rom-coms contemporane care aduc o abordare fresh și captivantă asupra poveștilor de dragoste moderne. În acest articol, vom explora cele mai bune rom-coms disponibile pe Netflix care te vor face să râzi, să plângi și să-ți încălzească inima cu poveștile lor dulci și amuzante.

1. „To All the Boys I’ve Loved Before” (2018)

„To All the Boys I’ve Loved Before” este un film adorabil regizat de Susan Johnson, bazat pe romanul cu același nume de Jenny Han. Povestea urmărește viața lui Lara Jean Covey, o adolescentă introvertită care scrie scrisori de dragoste secrete către toți băieții de care a fost vreodată îndrăgostită. Când scrisorile sunt trimise în mod accidental, viața ei se complică într-un mod amuzant și romantic. Cu o distribuție tânără și talentată și o poveste dulce și reconfortantă, acest film este o adevărată plăcere de vizionat.

2. „Always Be My Maybe” (2019)

„Always Be My Maybe” este o comedie romantică care aduce un strop de prospețime și diversitate în gen. Regizat de Nahnatchka Khan, filmul urmărește povestea lui Sasha Tran și Marcus Kim, doi prieteni din copilărie care se reîntâlnesc după mulți ani și descoperă că sentimentele lor unul pentru celălalt nu au dispărut complet. Cu o interpretare comică și fermecătoare a lui Ali Wong și Randall Park în rolurile principale, acest film te va face să râzi și să-ți amintești de propria ta dragoste pierdută și regăsită.

3. „The Half of It” (2020)

„The Half of It” este un film original Netflix regizat de Alice Wu, care aduce o perspectivă nouă asupra poveștilor de dragoste adolescențiale. Povestea se concentrează pe Alice, o elevă inteligentă și introvertită, care acceptă să scrie scrisori de dragoste în numele unui coleg de școală popular. Pe măsură ce legătura lor se adâncește, Alice începe să-și dea seama că sentimentele sale pentru colegul ei nu sunt doar de prietenie. Cu o poveste sensibilă și autentică despre identitate și iubire, acest film este o revelație în genul rom-com contemporan.

4. „Set It Up” (2018)

„Set It Up” este o comedie romantică plină de umor și farmec, regizată de Claire Scanlon. Povestea urmărește doi asistenți execuți care își împart planul de a-și angaja șefii exigenti într-o relație pentru a-și recâștiga viața personală. Cu o chimie captivantă între protagoniști, interpretată de Zoey Deutch și Glen Powell, și replici amuzante și spirituale, acest film te va face să râzi în hohote și să-ți dorești să-ți găsești propriul final fericit.

5. „Crazy Rich Asians” (2018)

„Crazy Rich Asians” este o comedie romantică extravagantă și spectaculoasă regizată de Jon M. Chu, care aduce o perspectivă fresh și culturală asupra genului. Povestea urmărește viața lui Rachel Chu, o profesoară modestă din New York, care descoperă că iubitul ei, Nick Young, este membru al unei familii extrem de bogate din Singapore. Cu o distribuție diversă și o poveste pasionantă despre dragoste și identitate culturală, acest film este o adevărată bijuterie a genului rom-com.

Concluzie:

Cu această selecție de rom-coms contemporane disponibile pe Netflix, fanii genului romantic au oportunitatea să exploreze o varietate de povești de dragoste dulci, amuzante și adorabile. De la aventurile adolescenților și până la întâlnirile amuzante și neașteptate, aceste filme oferă o experiență plină de emoție și umor. Așa că pregătește-te să te lași prins de farmecul dragostei și să te bucuri de călătoria romantică oferită de aceste filme incitante pe Netflix!

Recommended For You

About the Author: Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *